Home Frigidere Bosch
Frigidere Bosch
Firgidere Bosch PDF Imprimare Email
Frigidere Bosch
Scris de claudia   
Vineri, 20 August 2010 14:22

Din multitudinea de produse frigorifice existente in magazine la ora actuala se fac remarcate celebrele frigidere Bosch de o calitate superioara si cu o rezistenta uimitoare. Compania Bosch, cu o vechime de peste 120 ani, a lansat o serie de frigidere Bosch prevazute cu functii multiple.
Multe din modelele de frigidere Bosch fac parte din clasa A+, ceea ce le ofera un statut privilegiat datorita faptului ca au un consum redus de energie, aceste frigidere Bosch consumand cu 25% mai putin decat produsele echivalente din clasa A.
Mai multe modele sunt extrem de economice din punct de vedere energetic, fiind incluse in categoria frigidere Bosch din clasa A+ +, ceea ce inseamna un consum redus cu 50% fata de clasa A.


Celebrele frigidere Bosch se fac remarcate si printr-un design atractiv extrem de special.
Din categoria frigidere Bosch fac parte mai multe modele de tipul: frigidere cu doua usi, frigidere cu o singura usa, frigidere prevazute cu ventilatie, combina frigorifica si frigiderul care include si congelator.


Aceste frigidere Bosch indeplinesc mai multe functii si sunt dotate cu mai multe componente suplimentare care participa la functionalitatea acestora.
Printre aceste componente/ functii suplimentare se numara urmatoarele: un display LCD, o telecomanda pentru activarea altor functii, alarma pentru atentionare in cazul in care usa nu este inchisa si temperatura nu este cea optima, un sistem de blocare a usilor pentru copii, picioare reglabile, usa reversibila, radio fm, dozator de gheata, dozator de suc etc.


Capacitatea de depozitare a acestor frigidere Bosch este de 350 L, depasind cu 50 L capacitatea altor produse de acest tip. Un alt avantaj al produselor Bosch il reprezinta compartimentarea. Impartirea spatiului intern in trei compartimente: unul pentru legume, unul pentru fructe si altul destinat sticlelor fac din aceste frigidere Bosch unele extreme de practice.
Culorile predominante ale acestor frigidere Bosch sunt albul, gri-ul metalizat si, mai nou, negru. Aceasta paleta de culori le confera produselor din gama Bosch un design modern, atractiv care se remarca printr-un plus de eleganta si stil.
 


Sondaje

Ce marca de frigider preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com