Home Frigidere mici
Frigidere mici
Frigidere mici PDF Imprimare Email
Frigidere mici
Scris de claudia   
Vineri, 20 August 2010 14:21

Cei care obisnuiesc sa calatoreasca des si sunt mereu in deplasare pot alege frigidere mici pentru voiaj care sa le asigure conservarea alimentelor la temperaturi adecvate. Aceste frigidere mici pot fi gasite in magazine la preturi variabile, sub diferite dimensiuni si forme.
Din categoria frigidere mici fac parte: mini frigiderele, frigiderele auto, frigiderele minibar si cele care pot fi conectate la usb.


Inovatia tehnologiei si dorinta specialistilor de a scoate pe piata ceva nou, original au condus la aparitia acestor frigidere mici extrem de utile si comode. Aceste frigidere mici sunt atractive si pot fi folosite atat acasa, cat si la birou, in concediu la mare, la munte sau in weekend in aer liber, la iarba verde. Din seria frigidere mici fac parte si minibarurile care sunt disponibile in trei variante: cu o capacitate de 50L, 85L si 130L. Aceste frigidere mici beneficiaza de urmatoarele caracteristici:

- control ajustabil de temperatura
- rafturi interioare de compartimentare
- rafturi pe usa
- spatiul special creat pentru oua
- lumina interioara
- culoare alba
- optional sistem de blocare a usilor
- finisare compacta in partea din spateDin seria frigidere mici fac parte frigiderele cu conectare la usb. Evolutia tehnologiei a permis acest progres si a revolutionat industria electrocasnicelor. Capacitatea de depozitare a acestui model de frigider este redusa, in interiorul frigiderului putand fi depozitata o singura doza de suc/bere sau un aliment redus ca dimensiuni. Dupa conectarea la usb, in minim 5 minute frigiderul ajunge la o temperatura de 9 grade Celsius, astfel incat dumneavoastra puteti savura in liniste produsele depozitate in el.


Avantajele unor frigidere mici sunt multiple: spatiul redus necesar depozitarii, consumul mic de energie electrica, transportul este usor de realizat (mobilitate crescuta), un design atractiv, iluminare interna si in plus aceste frigidere mici sunt silentioase.
 


Sondaje

Ce marca de frigider preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 12 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com