Home Frigidere second hand
Frigidere second hand
Frigidere second hand PDF Imprimare Email
Frigidere second hand
Scris de claudia   
Vineri, 20 August 2010 14:24

Criza economica a determinat cresterea vanzarilor in randul produselor de tip second hand. Categoria frigidere second hand este una din cele mai bine pozitionate categorii de produse second hand in vanzari. Multe persoane opteaza sa achizitioneze frigidere second hand deoarece salariile actuale au scazut considerabil, iar costurile produselor din magazine au fost marite in urma cresterii TVA-ului fiind mult prea ridicate pentru resursele financiare actuale disponibile. Marile magazine incearca sa atraga clientii cu oferte promotionale pe care clientii insa le ocolesc datorita ofertei mult prea avantajoase de frigidere second hand existente pe piata.


Daca va numarati preintre cei care prefera sa achizitioneze frigidere second hand, specialistii in domeniu va recomanda ca inainte sa faceti acest pas sa va informati foarte bine. Anumite detalii tehnice importante si cunostinte de baza trebuie sa se numere printre documentatia propusa. In timpul verii, cand temperaturile cresc in mod impresionant, cererea de frigidere second hand se dubleaza, crescand astfel si cifra de afaceri a firmelor distribuitoare de frigidere second hand.
Desi magazinele includ oferte promotionale tentante, lipsa banilor ii determina pe clienti sa nu-si permita sa cumpere un produs nou din magazine si sa aleaga unul din categoria frigidere second hand.


In cazul in care se intampla ca frigiderul vechi sa se strice si sa fie nevoie urgent de unul functional, cei mai multi oameni aleg sa cumpere frigidere second hand pe care le achizitioneaza de la prieteni sau cunostinte fara a mai apela la un magazin de frigidere second hand specializat. Astfel ei pierd garantia pe care o firma le-o acorda conform legislatiei in vigoare.


Desi aceste frigidere second hand sunt perfect functionale pot prezenta particularitati fizice precum zgarieturi, lovituri, piese componente lipsa, rafturi rupte, compartimnete crapate etc care la prima vedre nu sunt sesizabile. La aceste defecte trebuie sa fie foarte atenti clienti care achizitioneasa frigidere second hand. Exista si cazuri in care frigiderele sunt aproape noi, in stare perfecta si sunt date spre vanzare pentru ca proprietarii nu mai au loc suficient pentru a le pastra sau au achizitionat un alt frigider mai performant si nu mai au nevoie de cel vechi. In unele cazuri insa clientii sunt pacaliti de aspectul exterior impecabil care mascheaza vechimea aparatului si starea lui de functionalitate, multi clienti care au cumparat asemenea frigidere second hand constatand dupa doar cateva saptamani ca frigiderele respective nu mai erau functionale.
 


Sondaje

Ce marca de frigider preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com